Auto login broken

Moderators: DrVolin, 82_28, Elvis, Jeff

Auto login broken

Postby Sweejak » Fri Jan 14, 2011 1:11 pm

Is any one else experiencing not being able to log in automagically and having to do it manually. I've dumpted RI cookies, cleared the cache and all the other standard things. I keep losing posts by typing when I think I'm logged in and being taken to a login page when I hit submit.
User avatar
Sweejak
 
Posts: 3250
Joined: Sat Jul 02, 2005 7:40 pm
Location: Border Region 5
Blog: View Blog (0)

Re: Auto login broken

Postby Jeff » Fri Jan 14, 2011 9:01 pm

Sorry you're experiencing such a hassle. FWIW I'm not seeing it and haven't heard from others who have, but I remember Sunny and one or two others were constantly getting logged out in Explorer about a year ago. You using Explorer?
User avatar
Jeff
Site Admin
 
Posts: 11133
Joined: Fri Oct 20, 2000 8:01 pm
Blog: View Blog (0)

Re: Auto login broken

Postby Sweejak » Sat Jan 15, 2011 2:17 am

I'm using Safari but it also happens in Firefox. I think it's got something to do with cookies but I've cleared all cookies that begin with "rigor". Maybe there is one under another name that I'm missing. This started after I was away from the board a long spell, maybe some cookie expired? I'll dig around some more.
User avatar
Sweejak
 
Posts: 3250
Joined: Sat Jul 02, 2005 7:40 pm
Location: Border Region 5
Blog: View Blog (0)

Re: Auto login broken

Postby Jeff » Sat Jan 15, 2011 6:03 pm

Let us know if it keeps up.
User avatar
Jeff
Site Admin
 
Posts: 11133
Joined: Fri Oct 20, 2000 8:01 pm
Blog: View Blog (0)

Re: Auto login broken

Postby Sweejak » Sat Jan 15, 2011 7:11 pm

You fixed it!
User avatar
Sweejak
 
Posts: 3250
Joined: Sat Jul 02, 2005 7:40 pm
Location: Border Region 5
Blog: View Blog (0)


Return to Ask Admin

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest